همشهری آنلاین، اگر طرفدار غذاهای ترشمزه هستید، آش گوجه سبز را فراموش نکنید.
مواد لازم
یک پیمانه جوی پوست کنده
۲ /۱ پیمانه لوبیا چیتی
۲ /۱ پیمانه عدس
۲ لیوان آب گوشت یا مرغ
یک کیلوگرم سبزی آش(خردشده)
۳۰۰ گرم گوجه سبز
۳ عدد پیاز متوسط
یک ق س نعنای خشک
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
۱. جو و لوبیا چیتی را باید از شب قبل خیس کنید. یک عدد پیاز را رنده کنید و با آب مرغ یا گوشت در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. عدس را هم یکی دو ساعت خیس کرده، سپس همراه با مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید. عدس که نیمپز شد سبزی آش خرد شده را هم بیفزایید.
۲. دو عدد پیاز باقیمانده را ریز کنید و با کمی روغن در یک تابه کوچک سرخ کنید تا طلایی شود. نعنا را هم در تابه کوچک دیگری با کمی روغن تفت دهید. مقداری را به مواد آش اضافه کنید و مقداری را هم برای تزئین روی آن کنار بگذارید.
۳. سبزی آش که پخت و کمی نرم شد، گوجه سبزها را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم کاملا بپزد و آش هم کاملا جا بیفتد. در پایان روی آش را با نعناداغ و سیر داغ تزئین کنید.
نظر شما